Blogista

Uhkapeli ilmastolla on blogi, joka käsittelee ilmastonmuutosta ja eritoten energiantuotannon roolia (kaksi kolmasosaa päästöistä) siinä. Erityisesti käsittelemme ydinvoimaa, siitä käytävää keskustelua sekä sen suhdetta tutkittuun tietoon ja tapahtuneeseen historiaan.

Sivustoa ylläpitävät Rauli Partanen ja Janne M. Korhonen (lue lisää). Sivusto on kumppani maaliskuussa 2015 ilmestyvälle kirjallemme:

Uhkapeli ilmastolla – Vaarantaako ydinvoiman vastustus maailman tulevaisuuden? (lue lisää)

Joka puolestaan on tiivistettyä esimakua aihetta laajemmin käsittelevälle kirjallemme, joka ilmestynee loppuvuodesta 2015.

Toivomme lukijoiden osallistuvan keskusteluun, mutta toivomme teidän perustelevan sanomisenne. Kokemus ja siitä seurannut tuntien tutkimustulosten etsiminen ja lukeminen on osoittanut, että monet ydinvoimasta automaattisesti oletetut hokemat eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Yhtenä esimerkkinä esimerkiksi se, että ydinvoiman on turvallisimpia tapojamme tuottaa energiaa – mutta silti monet olettavat sen olevan vaarallista. Näitä myyttejä käsittelemme sekä molemmissa kirjoissamme että täällä blogissamme.

Advertisement

Mitä mieltä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s