Arvostelu – Tiedetuubi

Jarmo Korteniemi luki ja arvosteli Uhkapeli ilmastolla -kirjamme Tiedetuubi-sivustolla. Kiitos arvostelusta ja etenkin perustellusta kritiikistä (lähdeviitteitä olisi voinut olla enemmän ja väitteet syvemmin perusteltuja – nämä uskomme korjaavamme myöhemmin ilmestyvässä perusteellisemmassa tietokirjassamme – ja esim. sivun 15 kuva voisi olla selkeämpi, täytyy myöntää).

Lainauksia:

Uhkapeli ilmastolla on kirja, joka kaikkien pitäisi lukea. Etenkin niiden, jotka ovat huolissaan ilmastosta. Ja niiden, jotka vastustavat ydinvoimaa.

Lukijan kannattaa suhtautua kirjan väitteisiin skeptisesti ja tarkistaa faktat. Heti perään kannattaa sitten pohtia omaakin energiavakaumusta, oikein kunnolla.

Summa summarum: Tämä kirja nostaa ydinvoimakissan pöydälle todella hyvästä syystä. Mutta ei se ole sellainen viisisilmäinen pimeässä loistava verenhimoinen mutanttikatti jolla lapsia pelotellaan. Kissi on yllättävän säyseä, muttei välttämättä mikään kaikelta pelastavalta enkeli. Myös sen hiekkalaatikossa on putsattavaa.

Kirjaan pääset perehtymään itse tilaamalla sen kirjakaupastamme, esimerkiksi tämän linkin takaa.

Advertisement

Mitä mieltä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s