Uhkapeli ilmastolla – täydennetty laitos saatavilla e-kirjana!

Olemme saaneet ja kuunnelleet palautetta; Muutama ikävä virhe on löytynyt, ja lähteitä on kaivattu lisää.

Niinpä kirjoitimme uudestaan ja lisää, ja nyt julkaisemme toisen laitoksen sähkökirjana Amazonin Kindle– versiona ja lähipäivinä myös Holvi-kirjakaupassa epub-versiona.

Tähän (toistaiseksi vain) sähkökirjana ilmestyvään toiseen laitokseen on siis korjattu muutamia painetusta versiosta löytyneitä virheitä. Sisältöä on myös ajankohtaistettu, kymmeniä lähdeviitteitä lisätty, ja muutamia yksityiskohtia käsitellään hieman tarkemmin (mukana myös yksi uusi kuva, joka myös ohessa). Tätä versiota voikin pitää toisena, korjattuna ja täydennettynä painoksena.

Kuva 15. Eri sähköntuotantotapojen ulkoistetut kustannukset EU:ssa (2012). Kuva muokattu lähteestä: Ecofys (2014), Subsidies and costs of EU Energy, Figure 3-8 and Annex 1-3, Table A3-8, s. 109. http://tinyurl.com/p9adacf
Kuva 15. Eri sähköntuotantotapojen ulkoistetut kustannukset EU:ssa (2012). Kuva muokattu lähteestä: Ecofys (2014), Subsidies and costs of EU Energy, Figure 3-8 and Annex 1-3, Table A3-8, s. 109. http://tinyurl.com/p9adacf
Advertisement

Mitä mieltä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s